Menüü 22.05 – 26.05

  Hommikusöök Lõunasöök Õhtuoode
22.05 Hirsipuder
Küpsis
Kakao
Euro-Pirn
Frikadellisupp
Kanaguljašš
Makaronid
Leib
Joogi mahlakonts.
hautatud köögiviljad
Leib võiga
Tee
23.05 Kohupiimavorm hapukoorega
Tee
Euro-Õun
Kalasupp heigifileega
Kodused kotletid
Kartulipüree
Redisi salat hapukoorega
Sepik
Kompott kuivatatud puuviljaga
Kaerahelbepuder
Sai võiga
Koolipiim 3,5%
24.05 Odratangupuder
Sai võiga
Kissell
Banaan
Seljanka kanaga
Portsiooni kana
Tatra
Piimakaste
Värske tomat
Sepik
Mahlajook
Piima-makaronisupp
Sai võiga
Tee
25.05 Omlett
Sai võiga
Tee
Euro-Paprika
Hernesupp kuivikudega
Lihakartulivorm
Piimakaste/hapukoor
Värske kurk
Kompot rosinatega
Puder assorti
Sai võiga
Koolikeefir 2,5%
Pirn
26.05 Tatrapuder
Võisai juustuga
Tee sidruniga
Viinamarjad
Peedisupp hapukoorega
Hakklihapallid riisiga
Piimakaste
Salat “Suve”
Rukkileib
Marjakompot
Kohupiimamass
Küpsised
Kissell