Menüü 15.02 – 19.02

 Hommikusöök Lõunasöök Õhtuoode
15.02 Maisipuder
Sai võiga
Kohvijook
Paprika PRIA
Supp “Kuleš”
Köögivilja-
raguu veiselihaga
Kurk värske
Leib
Kompot kuivatudest puuviljadest
Omlet
Sai võiga
Tee sidruniga
16.02 Kohupiima-
vorm
Tee
Sai võiga
Apelsin
Rassolnik
Kanakotlet
Kartuli-
püree
Hautatud kapsas
Rukkileib
Marjajook
Koolikeefir 2,5% PRIA
Risipuder
Präänik
17.02 Kaerahelbe-
puder
Sai võiga
Kakao
Õun PRIA
Peedisupp
Riisipallid veiselihaga
Tomatisalat hapukoorega
Sepik
Mahlajook
Makaronid juustuga
Sai võiga
Tee
18.02 Tatrahelbe-
puder
Sai võiga
Kohvijook
Pirn PRIA
Hernesupp kuivikutega
Kalasuflee
Kartuli-
püree
Punapeet
Mahl
Sepik
Hautatud kapsas viineritega
Tee
Leib võiga
Küpsis
19.02 Puder “Sõprus”
Sai moosiga
Tee sidruniga
Tomat PRIA
Hapukapsa-
supp
Veiselihaguljaš
Makaronid
Leib
Porgandisalat ananasiga
Kompot rosinatega
Koolipiim 3,5% PRIA
Banaan
Sõim: Mannapuder
Sai
Aed: Konupiimaga pirukas