Menüü 17.02 – 21.02

Hommik Lõunasöök Õhtuoode
17.02 Mannapuder
Kohvijook
Sai võiga
Õun PRIA
Hernesupp
Hautatud kapsas riisiga ja sealihaga
Hapukoor
Tomat
Leib
Marjakompot
Kartulipüree
Heeringafilee soolatatud
Sidrunitee
Rukkileib
18.02 Kohupiima-
mass
Sai
Moos
Tee
Melon
Supp “Kuleš”
Kamakotlet
Kartuliprüree
Hautatud kapsas
Rukkileib
Roosinatega ja vaarikatega kompot
Riisipuder
Küpsis
Koolijogurt 3,5% PRIA
19.02 Kaerahelbe-
puder
Sai võiga
Kakao
Viinamarjad
Hapukapsasupp
Praetud heigifilee
Riis
Piimakaste
Sepik
Peet keedetud
Kompot kuivadest puuviljadest
Makaronid juustuga
Sidrunitee
20.02 Piima-nuudli supp
Sidrunitee
Sai võiga
Pirn PRIA
Borš
Azuu
Tatar
Leib
Mahlajook
Porgandisalat
Odratangupuder
Sai võiga
Kissel
21.02 Puder “Sõprus”
Võisai juustuga
Sidrunitee
Paprika
PRIA
Köögiviljasupp
Portsiooni veiseliha
Kartulipüree
Soolatatud kurk
Sepik
Viinamarja mahl
Koolipiim 3,5% PRIA
Banaan
Sõim: Mannapuder
Sai
Aed: Magus sai