Menüü 16.03 – 20.03

Hommik Lõun Õhtuoode
16.03 Manna puder
Kohvijook
Sai võiga
Õun PRIA
Hernesupp
Pilaff sealihaga
Kurgisalat hapukoorega
Leib
Marjakompot
Omlett
Sai võiga
Sidrunitee
17.03 Kohupiima-
vorm
Sai
Hapukoor
Tee
Melon
Supp “Kuleš”
Kanakotlett
Kartuli püree
Hautatud kapsas
Rukkileib
Kompot rosinatega ja varikatega
Riisipuder
Küpsis
Koolijogurt
3,5% PRIA
18.03 Kaerahelbe puder
Sai võiga
Kakao
Viinamari
Hapukapsa supp
Heigifilee
Riis
Piimakaste
Sepik
Keedetud punapeet
Kompott kuivatudest puuviljadest
Makaronid juustuga
Sidrunitee
19.03 Piima-makaronisupp
Sidrunitee
Sai võiga
Pirn PRIA
Borš
Azuu veiselihast
Tatar
Leib
Mahl
Porgandi salat
Odratangu puder
Sai võiga
Kissel
20.03 Puder “Sõprus”
Võisai juustuga
Sidrunitee
Paprika
PRIA
Köögivilja supp
Ahjutatud veiseliha
Kartuli püree
Soolatud kurk
Sepik
Jook mahlakontsentra-
adist
Koolipiim 3,5% PRIA
Banaan
Sõim: Mannapuder
Aed: Pirukas õunaga